top of page

Projecten

Theater- en filmgebouw De Viking

Charlie - Tussenevaluatie van de bouw van Theater- en filmgebouw De Viking.

Door wijzigingen van funderingsgegevens en contractvorm ontstond wrevel tussen de gemeente en de bouwer en verkeerde het project in een impasse. Nap Consultancy creëerde een duidelijk beeld van de situatie, door met alle betrokkenen een risicosessie te houden. Op basis van de risico’s zijn gezamenlijk beheermaatregelen gedefinieerd. Dit heeft bijgedragen aan herstel van de samenwerking tussen gemeente, architect en aannemer om het project in 2020 af te ronden.

juli 2019 - dec 2019

Charlie tussenevaluatie

viking1.jpg

Ingenieursbureau Amsterdam

Contractmanagement voor het Programma Bruggen en Kademuren (oktober 2019 – januari 2021). Opstellen en uitvoeringsbeheer van de raamcontracten met aannemers voor het veiligstellen van kademuren in de Amsterdamse binnenstad.

okt 2019 - jan 2021

Contractmanagement

paotm-nieuws-c100-staat-van-amsterdamse-

Van Voskuilen

Nap Consultancy begeleidt Van Voskuilen bij de sturing om de onderneming sterker te maken voor de toekomst. 

Door wingedragsessies en online surveys zijn doelstellingen voor de toekomst en de mate van samenwerking binnen de organisatie bepaald.  Op basis daarvan wordt een winprogramma geïmplementeerd om doelstellingen en structuur van het bedrijf te verduidelijken, en om contract-, tender- en risicomanagement te verbeteren. Daarnaast wordt een intern team opgeleid om de  veranderingen te ondersteunen, uit te werken en in praktijk te brengen. Dit betreft zowel kwantitatieve aspecten als projectmanagement tools als kwalitatieve aspecten van excellente teams, het monitoren van huding en gedrag en het borgen van de veranderingen binnen de organisatie.

Juni 2019 - Heden

Wingedrag, Project-, Contract- en Tendermanagement

Windpark_Wieringermeer_Van_Voskuilen-2.jpg
bottom of page